© 2018 copyright by KERN 

Ik ben Sabine Claeys, geboren op 6 mei 1970. Ik kom uit een zelfstandig nest en daardoor is het ondernemen in mijn bloed blijven stromen. Ik heb altijd een prangende zin gehad om te creëren, te ondernemen, ‘mijn eigen ding’ te doen. Ik ben mama van een fantastische dochter en partner van een fijne man. Samen wonen we in de mooie Vlaamse Ardennen, het hartje van de koers!


Mijn achtergrond situeert zich in studies marketing & bedrijfseconomie. Daarna heb ik een  een carrière opgebouwd in sales, strategische marketing, categorie management en project management in diverse sectoren alsook in de media.


Daarnaast heb ik een grote passie voor welzijn en gezondheid en ook daar heb ik tevens diverse opleidingen gevolgd in binnen- en buitenland zoals Yoga teacher YogaLife 2014, relaxatie therapeute & natuurcoach.


Ik heb het geluk gehad, als ondernemer, om kennis en ervaring te mogen opdoen bij oa Optimalé (een multi disciplinair centrum), The Relax Company (welzijn en gezondheid B2B) en bij LifeProjects Alchemy Business (Dirk Oellibrandt). Deze verschillende werelden (mentale, fysieke, emotionele en spirituele) breng ik graag samen, omdat ik geloof dat dit de nieuwe weg is van ondernemen. In de praktijk heb ik dit zelf jarenlang ervaren en mogen toepassen in heel concrete ondernemingsomgevingen.


Vanuit mijn brede ervaring en interesse ben ik een “duizendpoot” en werk ik steeds vanuit een strategische helicopterview, waarbij ik de mens centraal zet.


Mijn eigen pad heb ik bewandeld en “I did it my way” is een lied dat zeker bij me past. Ook veerkracht, doorzetting en goesting om te groeien en te verdiepen past helemaal bij mij! 


Verder ben ik ben een inspirerende motivator, een groeimotor, een zinzoeker en samenbrenger, die er van houdt om mensen te laten groeien, vanuit hun kern, eenvoud en verbinding.


Groei je mee, vanuit je natuurlijk potentieel?


Ik nodig je uit…

‚Äč

“In the midst of chaos, there is also opportunity”


Sabine

  • FB
  • White Instagram Icon